Luonnonmukaiset ja ihoystävälliset tuotteet

Silky Dream Body Butter
Hoitava, ravitseva ja helposti imeytyvä vartalovoide koko keholle. Se hoitaa erityisesti atooppista ihoa, psoriasista, ihottumia, kutinaa jne. Voide soveltuu erityisesti kuivalle ihotyypille ja antaa miellyttävän, silkinpehmeän tunteen voitelun jälkeen.  Löytyy kahdessa eri koossa: 60 ml ja 120 ml.

Lue lisää...

Lip Balm
Pitkäkestoinen, rauhoittava ja auringolta suojaava huulivoide. Sisältää m.m. manteliöljyä, vadelman-siemenöljyä ja mehiläisvahaa. Manteliöljy kosteuttaa ja ravitsee, vadelmansiemenöljy antaa luonnollisen aurinkosuojan (noin 25 SPF). Mehiläisvaha suojaa huulet, piparminttuöljy antaa miellyttävän tuoksun sekä huulille kevyesti hehkuvan tunteen

Lue lisää...

Natural Deo
Alumiiniton deodorantti ei tuki kainaloiden imusolmukkeita, vaan antaa kehon tärkeän puhdistusprosessin toimia luonnollisella tavalla. Luonnonmukainen voidedeodorantti antaa kestävän raikkauden, samalla kun se hellävaraisesti ravitsee ihoa luonnonmukaisella kookos-öljyllä. Löytyy tuoksuina piparminttu, laventeli, sitruuna sekä naturelli. Asiakas-suosikki ja valikoiman ensimmäinen tuote!

Lue lisää...

Arnica voide
Luonnollinen ensiapu. Perinteinen voide Arnika-yrtillä, jota on käytetty terveyden-hoidossa jo tuhansia vuosia. Ihanteellinen käyttää sekä ennen että jälkeen fyysisen treenin. Tuotteen koetaan lämmittävän jäykkää ja kireää aluetta. 
Lue lisää...

Shea Deo
Deodorantti sinulle joka hikoilet runsaammin. Oletko kokeillut kaikki olevat tuotteet markkinoilla etkä ole vielä löytänyt sitä oikea? Shea Deon koostumus on kiinteä, se sietää lämpöä paremmin ja vielä tuoksuu hyvälle.

Lue lisää...

Tiedustele tuotteita jälleenmyyjältäsi!

Adress - Osoite

Björsåkersvägen 2 A1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

©2019 BY M HANDMADE.