Luonnonmukaiset ja ihoystävälliset tuotteet

Silky Dream Body Butter
Hoitava, ravitseva ja helposti imeytyvä vartalovoide koko keholle. Se hoitaa erityisesti atooppista ihoa, psoriasista, ihottumia, kutinaa jne. Voide soveltuu erityisesti kuivalle ihotyypille ja antaa miellyttävän, silkinpehmeän tunteen voitelun jälkeen.  Body Butteria on kahdessa eri koossa: 60 ml ja 120 ml.

Lue lisää...

Lip Balm
Pitkäkestoinen, pehmentävä ja kosteuttava huulivoide, joka hoitaa huulia hellävaraisesti ilman lisäaineita tai kemikaaleja. Kaikki ainesosat ovat 100% luonnonmukaisia ja se sisältää mm. vadelmansiemen öljyä, joka varmistaa tuotteelle korkean aurinkosuojan SPF 25. Tämä uniikki yhdistelmä ehkäisee myös yskänrokkoa sekä rohtumia huulissa. Lip Balm sopii kaikille!

Lue lisää...

Shea Deo
Shea Deo on 100% luonnollinen unisex voidedeodorantti. Sillä on antibakteerinen ja ihoa rauhoittava vaikutus ilman alumiinia. Raikkaat sitruunaruohon ja eukalyptuksen tuoksut, pitävät myös sinut raikaana koko pitkän päivän. Hikoiletko runsaasti? Silloin tämä deodorantti on juuri Sinulle!

Lue lisää...

Natural Deo
Alumiiniton deodorantti ei tuki kainaloiden imusolmukkeita, vaan antaa kehon tärkeän puhdistusprosessin toimia luonnollisella tavalla. Luonnonmukainen voidedeodorantti antaa kestävän raikkauden, samalla kun se hellävaraisesti ravitsee ihoa luonnonmukaisella kookos-öljyllä. Löytyy tuoksuina piparminttu, laventeli, sitruuna sekä naturelli. Asiakas-suosikki ja valikoiman ensimmäinen tuote! Täydellinen normaalisti hikoilevalle.

Lue lisää...

Arnica Cream
Särky? Tulehdus? Nivelvaivat? Perinteinen voide Arnika-yrtillä, jota on käytetty terveydenhoidossa jo tuhansia vuosia. Ihanteellinen käyttää sekä ennen että jälkeen fyysisen treenin. Tuotteen koetaan lämmittävän jäykkää ja kireää aluetta. Luonnollinen ensiapu voide!
Lue lisää...

Rubrik 2

MHandmade_Sunscreen_DSC_5672.jpg

Rubrik 2