Recent Posts

Archive

Tags

Hur orkar du just nu?


Nu har vi haft en annorlunda vår och sommar än vi är vana vid. Hur har du klarat det? Många av oss mår psykiskt dåligt av att inte få vara lika sociala som tidigare, en stor del rädda av att bli sjuka. För oss småföretagare som annars också hankar oss fram, har det varit extra tuffa tider. Man vet inte hur länge detta ska få fortsätta.


Alla marknader som föll bort i sommar betyder att en stor del av inkomsterna också inskränks. Många företagare har sagt upp folk eller till och med fått lägga lapp på luckan och avsluta sin verksamhet. Det ger också en hel del mental stress och påfrestning åt många. Jag befarar att den psykiska ohälsan kommer att öka, tyvärr. Vi mår inte bra av att isolera oss, inte träffa andra, ungdomar som inte får gå i skola, inte besöka de äldre osv. Folk blir lätt rädda och misstänksamma mot varandra, det bådar inte gott för framtiden.

Vi vill tacka er alla kunder, återförsäljare, följare och samarbetspartners som gör det möjligt för oss att fortsätta med det vi gillar. Det har varit tufft men samtidigt lärorikt och nyttigt att lära sig nya insikter, hur man klarar sig på mycket mindre, vi har lärt oss att Finland är ett fantastiskt land där man kan semestra. Vi önskar er alla en frisk höst!


P.S Ni vet väl om att ni kan beställa era favoritprodukter via vår nätbutik här

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon