Recent Posts

Archive

Tags

Erbjudande till Valborg / Vappu tarjous


De allra första produkterna jag började tillverka var Natural Deo.

De kom till när jag fått reda på att min kropp bl.a innehöll en hel del aluminium och att den deodorant jag använde var en antiperspirant som blockerade mina lymfkörtlar samt innehöll aluminium, som är ett gift för kroppen. Jag hade inte insett att aluminium inte är bra att få in i kroppen, men eftersom jag alltid svettats mycket så ville jag ju inte heller lukta svett. Aluminium gör att du inte svettas. Efter många försök med att testa andra naturliga deodoranter insåg jag till sist att jag måste tillverka min egen deo. Ingen av de jag testat höll mig fräsch. På det viset kom Natural Deo till och numera är den en av våra mest populära produkter bland er kunder.


Vi erbjuder nu under tiden 26.4-7.5.2021 er alla som handlar på vår webb shop 10 % rabatt på Natural Deo, passa på att inhandla ett större lager till dig själv, ge den i present, Mors Dag osv. Här kommer du in på vår webb shop.


Tarjoamme teille kaikille 10% alennus meidän ensimmäisestä tuotteesta, Natural Deo. Se on ollut erittäin suosittu, asiakkaamme kertovat että se pitää heidät raikkaana koko päivän. Tarjous on voimassa 26.4-7.5.2021 verkkokaupassa. Kannattaa nyt täyttää omaa deo varastonsa, ostaa vaikka Äitien päiväksi tai lahjaksi. Se sai alkunsa sillä tavalla että sain tietää että kehossani oli paljon alumiinia. Olin käyttänyt teini-iästä lähtien antiperspiranttia joka aiheutti sen etten hikoillut. Olen aina ollut kova hikoilemaan, kärsinyt siitä nuorempana. Mutta kun sain tietää että alumiini voisi olla kuormitus keholle, niin yritin vaihtaa luonnolliselle deodorantille. En toki löytänyt tuotetta joka olisi toiminut ja pitänyt minut raikkaana koko päivän. Joten päätin itse valmistaa deodorantin. Ja siitä Natural Deo syntyi. Tästä löydät verkkokauppaamme.