Recent Posts

Archive

Tags

Ut och resa? / Matkalle?


M HandMade Sun Screen

För dig som åker söderut i vinter och vill skydda din hud naturligt så finns möjlighet till 10 % rabatt under tiden 29.1-29.2.2020. Passa på och beställ din egen här. Sun Screen är doftlös, passar både barn och vuxna. Den har SPF25, är tillverkad av oljor med högt naturligt solskydd och som skyddar mot både UVA/UVB, den innehåller inga kemikalier.

Applicera gärna regelbundet vid vistelse nära vatten eller om du har känslig hud.

Sinulle, joka matkustat etelään nyt talvella ja haluat suojata ihoasi luonnollisesti, on meillä Sun Screen tarjouksena 10 % alennuksena 29.1-29.2.2020. Tilaa omasi täältä.

Sun Screen sopii sekä aikuisille ja lapsille, se on tuoksuton ja aurinkosuoja SPF25. Valmistettu öljyistä jotka sisältävät luonnollisen aurinkosuojan, ei sisällä kemikaaleja. Se myös suojaa sekä UVA että UVB - säteilyiltä.

Lisää voidetta säännöllisesti erityisesti vesistöjen läheisyydessä tai jos ihosi on herkkä auringolle.

#södernresa #solkräm #aurinkomatka #aurinkosuoja #rabatt #alennus