Recent Posts

Archive

Tags

Bloggsamarbete om Shea Deon


Sandra, som är influencer och har bloggen Sandra Emilia, träffade jag i samband med en utbildning nu i år. Hon blev nyfiken på mina produkter och på en utbildningsträff i början av sommaren köpte hon en Shea Deo av mig.

Hon blev så pass positivt överraskad av den, hon var skeptisk till en början då hon hade haft svårt att hitta en fungerande aluminiumfri deodorant tidigare, att jag föreslog att vi skulle göra ett samarbete om den.

Jag är inte själv bra på att skriva och särskilt inte om mina produkter, så det kändes skönt att hon gärna ville dela sina erfarenheter om den till sina följare m.fl.

Här kan du läsa hela inlägget på svenska och engelska.

Ha en trevlig helg!

#sheadeo #blogg #SandraEmilia #aluminiumfrideodorant

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon