Bloggsamarbete om Shea Deon

August 3, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra, som är influencer och har bloggen Sandra Emilia, träffade jag i samband med en utbildning nu i år. Hon blev nyfiken på mina produkter och på en utbildningsträff i början av sommaren köpte hon en Shea Deo av mig.

 

Hon blev så pass positivt överraskad av den, hon var skeptisk till en början då hon hade haft svårt att hitta en fungerande aluminiumfri deodorant tidigare, att jag föreslog att vi skulle göra ett samarbete om den.

Jag är inte själv bra på att skriva och särskilt inte om mina produkter, så det kändes skönt att hon gärna ville dela sina erfarenheter om den till sina följare m.fl.

 

Här kan du läsa hela inlägget på svenska och engelska.

 

Ha en trevlig helg!

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags