Recent Posts

Archive

Tags

Hjälpande hand / Auttava käsi


Hävkraft från EU

Europeiska unionen

Jag fick jakande svar till min ansökan om projektstöd från NTM-centralen redan i början av juni. Jippii!!

Mitt projekt handlar om att utveckla mitt företag, stärka brändet samt komma in på internationella marknader småningom.

Jag kan ju inte göra allt själv i mitt företag, så för att kunna köpa tjänster, ha samarbetspartners, marknadsföring, förbättra webbsida och andra sociala kanaler, materialtillverkning, fotograftjänster, besöka potentiella återförsäljare utomlands osv osv, får jag nu hjälp via Europeiska regionala utvecklingsfonden att förverkliga dessa planer. Som småföretagare har jag inte velat ta på mig några skulder, och hittills klarat mig undan dem, men då har takten och utvecklingen istället varit långsammare. Mitt mål är att få nya återförsäljare förutom i Finland också i Sverige och Norge. Känner du till nån potentiell återförsäljare i dessa länder, eller råkar du själv vara en, hör av dig! Anoin ELY-keskuksen kautta yrityksen kehittämisavustusta keväällä ja sain jo kesäkuussa positiivista vastausta heiltä. Wau! Haluan projektin kautta kehittää yritykseni, vahvistaa brändiä sekä hakeutua kansainväisille markkinoille.

En pysty tietenkään kaikkea yrityksessäni itse tehdä, joten ostan palveluita kuten markkinointi, some-kanavien päivityksiä, materiaalin tuotantoa, valokuvauspalveluita, matkat ulkomaille tavatakseen potentiaalisia jälleenmyyjiä jne.

Pienyrittäjänä en ole halunnut ottaa lainoja tai muita velkoja, olen tähän asti pärjännyt ilman niitä vaikka kehitys on tietenkin ollut hitaampi. Päämääräni on saada uusia jälleenmyyjiä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

#projekt #avustus #NTMcentralen #ELYkeskus #utveckling #kehitys