Ekoilijan alkeet / Grunderna i ekologisk livsföring

March 27, 2019

Ekoilijan alkeet tapahtuma pidetään

 

Vaasassa lauantaina 30.3 klo 11-14.
Siellä pidetään luennot missä saat vinkkejä luontoystävälliseen elämään, voit maistaa vegaanista ruokaa jne.
M HandMade on tilaisuudessa mukana koko päivän.
Minulla kaikki alkoi kun asuin Lontoossa talossa missä oli hometta sisätiloissa. En silloin ymmärtänyt mitkä seurauksia se voisi tuoda mukaansa. Kun uuvuin 10 vuotta sitten totesin mm. että uupumuus voisi johtua siitä.

Aloitin reagoida kemikaaleille, parfyymeille, jne ja sitä kautta yritykseni perustettiin. Yritän tiedottaa ihmisille että on luonnollisempia vaihtoehtoja ihonhoitotuotteisiin.
Tule käymään niin puhutaan lisää!

 

Ekoilijan alkeet evenemanget hålls i Vasa på lördagen den 30.3 kl.11-14.

Där hålls föreläsningar om hur du kan få ett naturligare livsföring, du kan smaka på vegansk mat osv.
M HandMade är med hela dagen. För mig började allt när jag bodde i ett mögelhus i London för över 20 år sen. Då var jag inte medveten om vilka konsekvenser det kunde medföra. När jag för 10 år sen insjuknade i utmattning lärde jag mig att mögelhuset kunde vara en orsak.

Jag började reagera på kemikalier och parfymer i möbler, kläder, hudvårdsprodukter osv. Mitt företag grundades för tre år sedan och jag vill genom det informera människor om att det finns naturligare alternativ till hudvårdsprodukter.

Kom på besök så pratar vi mer!

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags