Recent Posts

Archive

Tags

Glad Kvinnodag


Din Lugna Lördag föreläsning
Silky Dream Body Butter

Glad Kvinnodag alla fina kvinns! Idag är det vår dag som firas över hela världen. Passa på och njut av dagen, lägg upp fötterna och varva ner. Vi kvinnor behöver lite uppmuntran då och då, vi har mycket på gång både i vårt jobb, hemmet och fritiden. Vi måste se till att få återhämtning, för att orka i vardagen. Ingen annan kan vila åt oss, det måste vi göra själva. Börja med att komma med på den föreläsning vi håller lördagen den 23.3 kl.11-14 på café ajna i Kaitsor! Där får du slappna av, du lär dig hur du kan återhämta dig i vardagen. Är du samtidigt intresserad av att också ta hand om dig på utsidan, så kommer jag under dagen att prata om naturlig, ekologisk hudvård och vad du kan göra för att din hud ska må bra och inte bli trist och glåmig. Du lär dig vad du ska undvika när du handlar hudvårdsprodukter och får lite tips hur du sköter din hud. I pausen äter vi en näringsrik vegansk lunch.

Under dagen får du alltså avslappning, verktyg för avslappning på egen hand, tips om naturlig hudvård samt äter näringsrikt och gott! Det vill du väl unna dig?!

Anmäl dig till evenemanget senast 19.3, så säkrar du dig en plats. Välkommen!

Vill också slå ett slag för min handtillverkade Body Butter som nu just är relevant när det gäller att vårda sin hud. Den ger dig en silkeslen känsla efter smörjning och doftar dessutom ljuvligt. Den kan beställas här eller fås hos din återförsäljare, kolla in dem här

#stress #torrhud #kroppsvård #kvinnodag #föreläsning