Recent Posts

Archive

Tags

En klar förbättring på kort tid / Parannus lyhyessä ajassa


Recension på FB

Siv kontaktade mig via Facebook för nån dag sen och förklarade att hon fått märkbar hjälp åt sina fotblåsor av en produkt jag sålt till henne på en julmarknad i förra veckan.

Det visade sig vara min populära Body Butter som efter endast 6 dagars användning fått Sivs fötter i mycket bättre skick. Titta på bilderna nedan...

Jag fick samtycke till att dela detta till andra som eventuellt också testat det mesta och inte hittat nåt som funkar. Body Buttern innehåller näringsrika oljor som bl.a återfuktar, hjälper att bygga upp en trasig eller infekterad hud osv. Sheasmör, kakaosmör, mandelolja är tre musketörer vad gäller hudproblem, och dessa har jag valt att använda i mina produkter.

Här kan du läsa mer om denna fantastiska produkt. Här kan du få tag i din egen burk. Jag rör mig också på olika marknader nu innan julen, kanske vi ses där?

Siv otti minuun yhteyttä muutama päivä sitten. Hän oli ostanut minulta viime viikolla joulumarkkinoilta Body Butter tuotteen. Hänellä on pitkään ollut ongelmia jalkojensa rakkuloiden takia. Hän oli kokeillut kaikenlaisia menetelmiä ja tuotteita saadakseen pois tätä tilannetta, mutta ei ollut onnistunut.

Hän kertoi että ainoastaan 6 päivän voitelun jälkeen hänen oireensa rauhoittuivat ja hän oli todella kiitollinen tästä tuotteesta. Body Butterin koostumus sisältää öljyjä jotka hoitavat , kosteuttavat ja auttavat ihoa parantumaan. Sheavoi, kaakaovoi sekä manteliöljy ovat kolme muskettisoturia ihon ongelmiin, ja näitä öljyjä käytän paljon tuotteissani. Täältä voit saada lisätietoa tästä mahtavasta tuotteesta. Täältä voit saada oman purkin. Liikun monella markkinoilla nyt ennen joulua, ehkä nähdään siellä!

Före

Före och efter / Ennen ja jälkeen

Efter

#bodybutter #klåda #ihonhoitotuotteet #kutina #återfuktande #kuivaiho