Recent Posts

Archive

Tags

Kvinnor Som Kan / Osaava Nainen


Inkommande helg, 26-28.10, är det en intressanta mässor på gång i Åbo. Den ena heter Kvinnor som Kan och där samlas en hel del kvinnor som är egenföretagare, hantverkare och visar upp sina alster, tjänster osv. Samtidigt pågår också en annan mässa , Må Bra-mässan, där fokus är mer på hälsa och välbefinnande. Mitt företag M HandMade kommer tillsammans med dECOfunction att finnas vid A-hallen och monter A19. Ni är hjärtligt välkomna att bekanta er med oss! P.S Kolla också samtidigt in mässerbjudandena!

Tulevana viikonloppuna Turussa on mielenkiintoisia messuja, Osaava Nainen sekä Voi Hyvin-messut. Siellä kokoontuu paljon naisyrittäjiä, käsityöläisiä jotka näyttävät taitonsa ja tuotteensa. Yritykseni M HandMade on dECOfunctionin kanssa A-hallissa montterilla A19. Olette sydämmellisesti tervetulleita tutustumaan meihin ja yrityksiimme! P.S Tutustu myös samalla messutarjouksiin!

#mässa #messut #nyprodukt #uutuus