Recent Posts

Archive

Tags

Eldprovet


I våras var jag på ett evenemang för bloggare här i Jakobstad. Där råkade jag sitta bredvid Leena Sahlström som skriver bloggen Passligt.

Hon berättade att hon har cancer och jag är intresserad av den målgruppen så jag frågade ifall hon ville testa min deodorant och skriva om den. Hon var skeptisk till först, men kontaktade mig efter en tid och ville prova. Det är många cancersjuka som funderar över vad de ska äta, använda för hudvårdsprodukter osv så jag vill gärna nå ut till dem. Så här kan du läsa mer om vad hon tyckte.

Passligt

Ni får gärna kommentera mina inlägg, det uppskattar jag.

Kävin talvella bloggaaja tilaisuudessa täällä Pietarsaaressa ja tutustuin mm bloggaaja Leena Sahlströmiin joka kirjoittaa tätä blogia Passligt.

Kysyin häneltä jos häntä kiinnostaisi kokeilla deodoranttini, koska hän sairasti syöpää ja kirjoittaa mm siitä blogissa.

Ensin hän oli skeptinen mutta vähän ajan päästä otti minuun yhteyttä ja halusi kokeilla. Tästä voitte lukea (ruotsiksi ) mitä hän tykkäsi.

Monet syöpää sairastavat miettivät usein mitä söisivät, mitkä ihonhoitotuotteita käyttäisivät jne. Haluan niitä ihmisiä tällä tavalla tavoittaa kertoakseni että löytyy ainakin luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita josta iho pitää.

Arvostan kaikki kommentit.


Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon