Turku, here we come!

June 2, 2018

Vi ska besöka Åbo i nästa vecka, stannar där i tre nätter. Det blir lite nytta blandat med nöje. Vi ska besöka potentiella återförsäljare, hälsa på bekanta samt se oss omkring. M HandMade produkter finns inte ännu i Åbo, så jag ska försöka få dem intresserade.

Åbo är en härlig sommarstad, vi besöker den varje sommar. Vad gillar du med Åbo?

Känner du till nåt mindre företag som vore intresserade av att ta in mina produkter, hör av dig!

 

Lähdemme ensi viikolla Turkuun kolmeksi yöksi.

Siellä etsin tuotteilleni jälleenmyyjiä, koska Turun keskuksessa ei vielä M HandMaden jälleenmyyjää ole. Jos itse olet jälleenmyyjä tai tunnet jonkun joka olisi kiinnostunut, otathan yhteyttä! Yritän levitä suositut tuotteeni myös Etelä-Suomeen.

Turku on erittäin hieno kesäkaupunki, käymme siellä joka kesä. Mitä sinua Turussa kiinnostaa?

 

Please reload

Recent Posts

January 29, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags