Recent Posts

Archive

Tags

Hot Summer Weather


svalkande deon

Visst gillar vi solen, sommaren och värmen som just nu väller genom vårt land?

Värmen är alltid välkommen och vi njuter av den.

Men, mina deodoranter och andra produkter gillar inte solen och värmen lika mycket som vi,tyvärr. Jag vill därför påminna alla kunder, återförsäljare och intresserade att komma ihåg att inte utsätta deodoranterna för rumstemperaturer över +25 grader Celcius. Då kan innehållet smälta och det blir kladdigt. Se därför till att produkterna inte står i direkt solljus eller hög värme. Skulle de smälta, går det att röra om, ställa kallt tills innehållet stelnar. Deon förlorar inte sin effekt för att den smälter, men matsodan kan sjunka till bottnen och därför viktigt att den rörs om på nytt. Njut av sommaren!

Kesähelteessä viihdytään, eikö vain? Lämpö on aina tervetullut pitkän talven jälkeen, siitä nautitaan nyt.

Mutta deodoranttejani eivät lämmöstä pidä yhtä paljon kun me. Sen takia haluan muistuttaa kaikki asiakkaani, jälleenmyyjiäni ja muut että pidätte purkkejanne alle +25 asteessa eikä suorassa auringonvalossa.

Muuten sisältö saattaa sulata, ja se ei ole kivaa kenellekään. Jos näin tapahtuu, sekoita ja pistä purkki väliaikaisesti kylmään, näin se jäähtyy uudelleen. Deo ei menetä tehonsa siitä että se sulaa vaan ruokasooda voi laskea pohjalle ja sen vuoksi on hyvä sekoittaa sisältöä uudelleen. Nauttikaa kesästä!

#kunder #återförsäljare #sommar