Recent Posts

Archive

Tags

Kom ihåg Reko onsdag 9.5! Muista Reko keskiviikkona 9.5!


Kom ihåg att nästa Reko sker redan inkommande onsdag 9.5, då torsdagen är en helgdag!

Jag introducerar denna gång tre nya produkter, en djupverkande rengöringsolja, en sommarfräsch body lotion samt en arnikasalva för led-och muskelvärk. Jag har endast ett begränsat antal med mig, så gå in på Rekos FB-sida och lägg in din beställning. Muistathan että seuraava Reko tilaisuus tapahtuu jo keskiviikkona 9.5, kun torstai on pyhäpäivä. Tuon mukanani upo uudet tuotteet, syvään vaikuttava puhdistusöljy, kesäraikas vartaloemulsio sekä arnikavoide esim. lihas-ja nivelongelmiin. Käy Rekon FB-sivulla

varaamassa tilauksesi niin onnistut saamaan rajoitetun erän joukosta omat tuotteesi.

#morsdag #kroppsvård #hudvård #Reko

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon