Recent Posts

Archive

Tags

Hårborttagning / Ihokarvojen poisto


En del av oss gillar inte att ha hårväxt på kroppen. Jag hör till dem som gärna håller bort håret i armhålor och på benen mm. Men det är var och ens eget val vad man själv gillar. Det jag vill upplysa dig om är att när du t.ex använder min deodorant så är det viktigt att du inte smörjer in strax efter rakningen, då det ju har uppstått små sår i huden och du lätt kan få en inflammation. Speciellt efter rakning av benen känns ju huden torrare och body buttern är suverän att använda då den återfuktar och ger näring till huden, men vänta åtminstone en timme innan du smörjer in dig, då ger du huden tid att läkas och undviker att få små blåsor, röda fläckar eller klåda i området.

Detta tips gäller alla hudvårdsprodukter du använder, inte bara mina...

Jotkut meistä ei välttämättä halua ihokarvoja kehossamme. Kuulun niihin jotka mieluummin ajavat kainalot, sääret jne. Mutta se on joka ihmisen oma valinta, ajaako vai ei.

Se mitä tässä haluan sinulle tiedottaa on miten käytät deodoranttiani sekä muut ihonhoitotuotteeni ihokarvojen poistamisen jälkeen. Kun ajat ihokarvasi syntyy pieniä haavoja iholla, ja vältät ihontulehdusta jos odotat ainakin tunnin ennenkuin levität deodoranttia kainaloosi tai vartalovoidetta säärillesi.

Erityisesti ihokarvojen ajamisen jälkeen ihosi tuntuu usein kuivalta, ja silloinhan vartalovoiteeni Body Butter palauttaa ja ravitsee ihoasi ja myös antaa miellyttävän, silkinpehmeän tunteen voitelun jälkeen. Mutta odota hieman ennekuin levität sitä, näin vältät pieniä rakkuloita, punaisia täpliä tai kutina.

#kroppsvård #kunder #återfuktande #hudvårdsprodukter #hårborttagning

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon