Recent Posts

Archive

Tags

Saluhall för en dag / Kauppahalli päiväksi


Imorgon, lördag, hålls igen det populära evenemanget som startade ifjol, nämligen Saluhall för en dag i Jakobstad. Där kan du bekanta dig med hantverkare och matproducenter. Jag kommer att finnas på plats kl.10-14. Så, är du ute på promenad med familjen, vik gärna in via Jacob Center. Vi träffas där!

Huomenna, lauantaina, pidetään jälleen Pietarsaaressa viime vuodesta suosittu tapahtuma Kauppahalli päiväksi. Tällä kertaa se pidetään Jacob Centerissä klo 10-14, ja sinulla on mahdollisuus tavata paikallisia käsityöläisiä sekä ruoantuottajia.

Eli jos olet huomenna ulkona kävelemässä perheesi kanssa, poikkea Jacob Centerin kautta. Nähdään siellä!

#torrhud #kunder #hudvårdsprodukter #öppethus

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon