Recent Posts

Archive

Tags

Köldknäpp torkar ut huden / Kylmä ilma kuivuttaa ihoa


Vi har haft kallt, torrt väder i några veckor. Jag föredrar när det är kallt, soligt och mycket snö hellre än töväder. Vädret påverkar vår hud så att den blir torr och fnasig. Vilket förutsätter att du smörjer in huden regelbundet för att hålla den smidig och fuktig. Innan jag går ut i det kalla vintervädret smörjer jag in ansiktet med Silky Dream Body Butter. Body Buttern innehåller ju inte vatten, vilket innebär att du inte behöver vara rädd för att förfrysa dig. Många hudvårdsprodukter innehåller mestadels vatten, och det kan vålla problem för huden i kyliga temperaturer. Men oljorna har inte den tendensen, så kom ihåg att använda dig av oljebaserade produkter vintertid. Body Butter finns att köpas direkt från mig eller på Reko-marknaden i Jakobstad / Nykarleby, håll utkik på FB när jag är där nästa gång (15.3).

Kylmän talvikauden aikana käytän Silky Dream Body Butter, joka pitää ihoni sileänä ja kosteana. Ennenkuin lähden ulos voitelen kasvoni Body Butterilla jotta ihoni ei palellu pakkasessa. Monet ihonhoitotuotteet markkinoilla tänään sisältävät enimmäkseen vettä, ja kylmyydessä vesi voi tuottaa iholle suuria ongelmia. Tuotteissani ei ole vettä lainkaan, ne sisältävät ainoastaan öljyjä, jotka hoitavat ihosi varsinkin talvenaikaan käydessäsi ulkona pakkasessa.

Body Butterin saa minulta suoraan tai Reko-markkinoilla Pietarsaaressa / Uusikaarlepyyssä. Tarkista FB:n kautta milloin olen paikalla seuraavan kerran (15.3).

#vinter #Reko #torrhud