Recent Posts

Archive

Tags

Föreläsning för ungdomar / Luento nuorisolle


Innan julen fick jag en förfrågan ifall jag ville ställa upp och föreläsa om vikten av kemikaliefritt samt berätta om mina hudvårdsprodukter för blivande kockar och konditorer på Optima i Jakobstad.

Jag har alltid varit rädd att prata inför folk, men bestämde mig för att nu får det vara slut med det.

Så, imorse var jag på plats. I gruppen fanns både killar och tjejer, och de lyssnade tålmodigt på mig. Det var riktigt roligt och flera av dem blev intresserade av att testa hudvänligare alternativ, de fick också prova på mina produkter som jag hade med mig. Jag märkte plötsligt att en timme gått, jag som trott att jag inte skulle ha material för längre än ca 20-30 minuter.

Detta vill jag gärna prova på igen! Det enda sättet att komma över våra rädslor, är att utsätta oss för dem!

Ennen joulua sain kyselyn opettajalta Pietarsaaren Optima koululta jos haluaisin luennoida tuleville kokeille ja kondiittoreille kuinka tärkeätä on ettei käytetä liian paljon kemikaaleja ihollamme.

Kävin siellä tänä aamuna ja olin ryhmässä missä oli sekä tyttöjä että poikia. He kuuntelivat minua kärsivällisesti, jopa kyselivät mistä saa luomu hiustenhoitotuotteita jne. He saivat myös kokeilla tuotteitani, jonka olin ottanut mukaan. Olivat kovin kiinnostuneita aiheesta.

Yhtäkkiä tunti oli ohi, olin ollut huolissani ettei minulla olisi riittävästi puhuttavaa, mutta onnistuin siinä hyvin. Olen aina pienestä asti ollut peloissani puhumasta koululuokan edessä, mutta nyt kun minulla oli kiinnostava aihe mistä puhua, niin se ei ollutkaan niin jännittävää.

Haluan kokeilla toistekin!

#föreläsning #ungdomar

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon