Recent Posts

Archive

Tags

The calm before the storm


Jag gillar att vara ikapp med alla mina göromål, gillar inte att behöva stressa i sista minuten, det hör inte ihop med min personlighet.

Därför försöker jag uppdatera mig nu innan julmarknaderna sätter igång från och med nästa helg.

Alla produkter är tillverkade, ja, nästan alla. Etiketterna är beställda, råvaror finns i lager, återförsäljarna har fått sina beställningar, osv osv. Det är tusen och en saker man får tänka på som småföretagare, man försöker göra det mesta själv för att spara in på slantarna.

Nu känner jag mig lugn, det mesta är på plats, i ordning inför marknaderna. Den första startar igång nästa lördag i Bennäs, Sursik skola. Kanske vi ses där?

En pidä stressaamisesta, ja sen takia yritän pitää huolta siitä että kaikki on kunnossa ennen joulumarkkinat jotka alkavat ensi viikon lauantaina. Olen silloin Pännäisten Sursikin koulun joulumarkkinoilla, tavataanko siellä? Kaikki tuotteet ovat varastossa odottamassa uusia omistajia, etiketit tilattuja, ainekset löytyvät myös varastosta, jälleenmyyjät ovat saaneet tilauksensa, jne.

Pienyrittäjänä on tuhat ja yksi asiaa mistä pidetään huolta että kaikki sujuu hyvin, yritän tehdä mahdollisimman paljon itse. Tunnen tällä hetkellä itseni rauhalliseksi, kaikki on paikallaan, ja voin itse rauhoittua ennen markkinoiden alkua.

#julmarknad #lugn #joulumarkkinat

Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon