Recent Posts

Archive

Tags

Rosenlunds skördemarknad


I förra helgen var jag på Rosenlunds skördemarknad tillsammans med andra försäljare och producenter. Där träffade jag en hel del människor som kom ut i det fina höstvädret och många av dem var intresserade av mina produkter.

Största delen av min försäljning går till via olika marknader, Reko-ringar och tillställningar runt om året. Via dem får jag direkt kontakt med mina kunder och de som använder mina produkter. På det sättet kommer vi närmare varandra, vi kan direkt kommunicera tillsammans på platsen. Jag får ta del av deras synpunkter, bra och sämre kritik. Jag trivs med det, då det är viktigt för min utveckling samt också inom produktionen att veta vad kunderna gillar och inte gillar.

Utifrån kundresponsen planerar jag min produktion, eventuella nya produkter, sammansättningar osv.

Med de andra producenterna och försäljarna får jag reda på om nya marknader att besöka, vi hjälper varandra med diverse saker under marknaderna, vi byter varor eller intresserar oss för varandras produkter överlag.


Adress - Osoite

M HandMade

Maria Nylund
Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon