Deodorant med sheasmör

September 28, 2017

 Jag har en del potentiella kunder som säger att de gärna skulle prova mina deodoranter men att de inte gillar kokosoljan. Så, för dem har jag börjat tillverka en variant utan kokosolja och istället använder sheasmör.

 

Sheasmöret är också väldigt bra att använda på huden, den återfuktar och håller huden smidig. Dessutom håller den bättre i varmare väder och temperaturer, den smälter vid ca 40 grader. Jag har också använt andra eteriska oljor till denna variant, tycker själv den doftar jättegott och är uppfriskande men samtidigt avslappnande.

 

Den innehåller dofterna patchouli och bergamott, doftar aningen mysk och citrus. Sheasmöret är dyrare än kokosoljan i produktion, så deodoranten är aningen dyrare, men lika dryg och effektiv som den originella.

Please reload

Recent Posts

January 29, 2020

Please reload

Archive

Please reload

Tags