Min utbrändhet


Här kan ni läsa mer om hur jag tack vare bl.a kosten kommit tillbaka ur en utbrändhet. Idag är jag tacksam för att jag genomgått den tunga perioden som jag upplevde den då 2009. Jag har tack vare den fått många nya insikter och har kunnat börja göra saker på ett annat sätt. Ibland måste man nå ända ner i botten för att lära sig ett och annat. Hoppas kunna inspirera andra i samma situation att det inte är skamligt att prata om psykisk ohälsa, man kan göra nåt åt sin utbrändhet. Det blir bara vanligare att t.ex ungdomar blir stressade och trötta i skolåldern. Vi ska hinna mycket, vi får inte ha tråkigt, vi ska vara aktiva, uppleva, prestera osv.

#utbrändhet #stress #kost

0 visningar

Adress - Osoite

Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

© 2020 BY M HandMade