Media & samarbeten

Då och då händer det att M HandMade syns i media eller hos influencers som vi gör samarbeten med. På den här sidan har vi samlat några av de media-framträdanden och samarbeten som vi är mest stolta över.

Är DU en influencer som vill samarbeta med oss? Släng då iväg ett email till info@mhandmade.fi och berätta om din idé så diskuterar vi vidare.

Samarbete - Cindy Ekman

Samarbete med Cindy Ekman i form av en utlottning på hennes Instagram-konto.

Samarbete - Grön i Åbo

Idag vill jag presentera ett inhemskt hudvårdsmärke som heter M HandMade, hemma från Jakobstad och med ljuvliga naturliga produkter i sortimentet. Rekommenderar varmt att kolla in dem, du kommer till hemsidan här. Dessutom har jag en rabattkod längst ner i blogginlägget, för den som vill bekanta sig med produkterna eller som kanske redan är en trogen kund!

Samarbete - Sandra Emilia

Jag är så glad över att åter en gång få samarbeta med ett företag vars produkter jag verkligen älskar! Ni kanske minns att jag i somras skrev om M Handmade och Shea Deon, om inte kan ni läsa mera om deodoranten här, naturlig deodorant utan aluminium. Idag ska jag fortsätta att berätta om M Handmade och andra produkter som finns i sortimentet men först vill jag faktiskt ge en uppdatering på hur det har gått sedan jag började använda Shea Deon...

Media - ÖT

Reportage i Österbottens Tidning 6 september 2017.

Adress - Osoite

Björsåkersvägen 2 A 1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

© 2020 BY M HandMade