Media & samarbeten

Då och då händer det att M HandMade syns i media eller hos influencers som vi gör samarbeten med. På den här sidan har vi samlat några av de media-framträdanden och samarbeten som vi är mest stolta över.

Är DU en influencer som vill samarbeta med oss? Släng då iväg ett email till info@mhandmade.fi och berätta om din idé så diskuterar vi vidare.

M HandMade HANANAA.com.jpg

Samarbete - HANANAA.com

Om det är något jag brinner för, så är det hudvård, och speciellt naturlig sådan! Visst, jag har en del icke-så-naturliga hudvårdsprodukter i daglig användning också, MEN om jag skall vara helt ärlig så önskar jag att alla av mina hudvårdsprodukter vore 100% naturliga… Lika naturliga som M HandMades naturliga, handgjorda och ekologiska hudvårdsprodukter är. Och vet ni vad? Det här blogginlägget skrivs i samarbete med just M HandMade, och nu tänkte jag faktiskt ta och dela med mig av några naturliga hudvårdsfavoriter. Häng med!

Samarbete - Cindy Ekman

Samarbete med Cindy Ekman i form av en utlottning på hennes Instagram-konto.

Samarbete - Grön i Åbo

Idag vill jag presentera ett inhemskt hudvårdsmärke som heter M HandMade, hemma från Jakobstad och med ljuvliga naturliga produkter i sortimentet. Rekommenderar varmt att kolla in dem, du kommer till hemsidan här. Dessutom har jag en rabattkod längst ner i blogginlägget, för den som vill bekanta sig med produkterna eller som kanske redan är en trogen kund!

Samarbete - Sandra Emilia

Jag är så glad över att åter en gång få samarbeta med ett företag vars produkter jag verkligen älskar! Ni kanske minns att jag i somras skrev om M Handmade och Shea Deon, om inte kan ni läsa mera om deodoranten här, naturlig deodorant utan aluminium. Idag ska jag fortsätta att berätta om M Handmade och andra produkter som finns i sortimentet men först vill jag faktiskt ge en uppdatering på hur det har gått sedan jag började använda Shea Deon...

Media - ÖT

Reportage i Österbottens Tidning 6 september 2017.