top of page

SAMARBETEN

M HandMade gör gärna samarbeten. 

På den här sidan har vi samlat några av samarbeten som vi är mest stolta över.

Är DU en influencer som vill samarbeta med oss? Släng då iväg ett email till info@mhandmade.fi och berätta om din idé så diskuterar vi vidare.

MadeInFinland_Musta_rgb.png

NYCKELFLAGGAN

Vi har beviljats Nyckelflaggan - en symbol för finländskt arbete.
Nyckelflaggan pryder framöver alla våra produkter.
Vill du läsa mer om nyckelflaggan..

SAMARBETE @SANDRAEMILIAH

Jag är så glad över att åter en gång få samarbeta med ett företag vars produkter jag verkligen älskar! Ni kanske minns att jag i somras skrev om M Handmade och Shea Deon, om inte kan ni läsa mera om deodoranten här, naturlig deodorant utan aluminium. Idag ska jag fortsätta att berätta om M Handmade och andra produkter som finns i sortimentet men först vill jag faktiskt ge en uppdatering på hur det har gått sedan jag började använda Shea Deon...

REKOPARTNERS

Vi är rekopartner till Rekokollen som granskar marknadens ekologiska hudvårdsprodukter och hjälper dig som konsument att göra reko och ärliga produktval. De underlättar för konsumenter att hitta produkter med ett mer äkta innehåll, gynnar de tillverkare som skapar produkter med ett genuint och äkta innehåll, gynnar de företag som producerar råvaror på ett naturligt och äkta vis, samt lyfter fram produkter med minimalt processade ingredienser.

512x512 Rekokollen-logga-original-transparent.png
bottom of page