top of page

BLOGI & MEDIA

 M HandMade on aika ajoin näkynyt mediassa yhteistyössä mediavaikuttajien kanssa. Tälle sivustolle olemme koonneet  ne yhteistyöt, joista olemme erityisen ylpeitä.

 

Oletko mediavaikuttaja, ja haluat tehdä yhteistyötä kanssamme? Lähetä  sähköposti osoitteeseen info@mhandmade.fi ja kerro meille ideastasi.

MadeInFinland_Musta_rgb.png

AVAINLIPPU

Meille on myönnetty Avainlippu - Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.
Avainlippu koristaa kaikkia tuotteitamme tulevaisuudessa.
Jos haluat lukea lisää avainlipusta..

YHTEISTYÖ @SANDRAEMILIAH

Jag är så glad över att åter en gång få samarbeta med ett företag vars produkter jag verkligen älskar! Ni kanske minns att jag i somras skrev om M Handmade och Shea Deon, om inte kan ni läsa mera om deodoranten här, naturlig deodorant utan aluminium. Idag ska jag fortsätta att berätta om M Handmade och andra produkter som finns i sortimentet men först vill jag faktiskt ge en uppdatering på hur det har gått sedan jag började använda Shea Deon...

REKOPARTNERS

Vi är rekopartner till Rekokollen som granskar marknadens ekologiska hudvårdsprodukter och hjälper dig som konsument att göra reko och ärliga produktval. De underlättar för konsumenter att hitta produkter med ett mer äkta innehåll, gynnar de tillverkare som skapar produkter med ett genuint och äkta innehåll, gynnar de företag som producerar råvaror på ett naturligt och äkta vis, samt lyfter fram produkter med minimalt processade ingredienser.

512x512 Rekokollen-logga-original-transparent.png
bottom of page