top of page

ASIAKKAIDEN ARVOSTELUT

Ihoystävälliset & luonnolliset ihonhoitotuotteemme saavat usein positiivista palautetta kuluttajilta ja kuulemme usein kuinka tuotteet ovat auttaneet erilaisiin iho-ongelmiin. Tälle sivulle olemme koonneet hienoimpia asiakasarvostelujamme, joista ajattelimme olevan hyötyä myös sinulle, joka tarvitsee vinkkejä siitä, mitkä tuotteet voisivat sopia sinulle ja ihollesi.
Tykkäämme saada palautetta ja kun asiakkaamme jättävät arvosteluja.
Jos haluat arvostella tuotteitamme, voit tehdä sen helposti verkkokaupassamme - Jokainen arvostelun saa alennuskoodin sähköpostiinsa.

3K5A3109.JPG

"Käytän Shea Deoa ja se on parhain dödöä mitä olen koskaan kokeillut. Olen niin iloinen, että teini-ikäinen tyttäreni käyttää laventelideoa ja pitää siitä, jotta hän välttää tarpeettomia kemikaaleja. Kiitos kaikesta työstä, jonka olette tehneet näiden tuotteiden kehittämiseen!"

3K5A3183.JPG

”Puuhaillessani lauantaina puutarhassa, mäkäräiset iskivät ja purivat verille. Eilen kutina ja paukamia, toinen käsivarsi oli puremia täynnä.

 

Lisäsin Arnica Cream- voidetta yöksi ja noin vain oli paukamat ja kutina poissa seuraavana aamuna.”

3K5A3225 2.JPG

"Arnica-voide auttoi isäni hermo kipuihin jaloissa, hän on äärimmäisen kiitollinen, vihdoinkin löyty tuote joka auttaa"

MHandMade_SunScreen2_edited.jpg

”Lip Balm on superhyvä! Minulla oli aina ennen yskänrokkoja. Mutta sen jälkeen kun aloin käyttää Lip Balm:ia olen päässyt niistä eroon. 

 

Minulla oli myös herpes ja ihottumaa suun ympärillä, mutta jo parin päivän käytön jälkeen iho oli parempi. Ei kutinaa ja huulet olivat hienot ja pehmeät. Suosittelen!

bottom of page