top of page

OM OSS

I´M Nordic Eco Cosmetics är ett finländskt företag som tillverkar naturliga, ekologiska och handgjorda hudvårdsprodukter av de allra finaste råvarorna.

"Vi har ända sedan start använt oss endast av 100% naturliga råvaror"

 Företaget är grundat 2016 och produkterna har fått mycket positiv respons från kunderna.

Företaget drivs av Paulina Åkerlund som är utbildad kosmetolog, frisör samt fotvårdare och har även en examen inom företagsekonomi. Ett brett intresse av hälsa och hudvård har alltid funnits för Paulina, hon har jobbat 10 år som egenföretagare inom området. Efter att kroppen inte klarade av kemikalier mera var det ett naturligt sätt att övergå till att börja tillverka egna handgjorda hudvårdsprodukter. Hon har även en doftöverkänslighet och tål inga syntetiska dofter, därför har vi också valt att ha milda 100% naturliga doftkomponenter i våra produkter. Vi använder endast ekologiskt certifierade eteriska oljor. 

Våra kroppar utsätts för mycket idag, allergier ökar men också medvetenheten om vad man använder för produkter och vad man är beredd att smörja in sin hud med. 

Huden är människokroppens största organ och allt vad du smörjer in den med ska kroppens övriga organ ta hand om. Allt fler söker efter tryggare och naturligare alternativ. Vi vill att du ska kunna ta hand om din hy med gott samvete och framför allt värna om djur och natur.

Alla våra råvaror är från naturen och utvunnet på det sättet att det inte kommer till skada för någon, varken människor, natur eller djur. Vårt bivax kommer från en lokal ekologisk biodlare, de har sänt in sitt bivax för test och inga rester av kemikalier eller pesticider hittades i bivaxet.

"Vi värdesätter noggrannhet när det kommer till val av ingredienser och sammansättning"

Vi värdesätter noggrannhet när det kommer till val av ingredienser och sammansättning, för att göra produkterna så unika som möjligt, med hög kvalitét. 

Våra produkter innehåller inget vatten, vatten är väldigt viktigt för vår överlevnad men vi vill tillverka hudvård av 100% aktiva ingredienser. 

Att utvecklas och söka nya hållbara val står oss nära hjärtat.

Idag har vi ett tiotal produkter i vårt sortiment.

"Vi hoppas du ska tycka om våra

produkter lika mycket som vi gör"

Och att du tillsammans med oss vill utvecklas och inspireras till en grönare och skönare värld.

Paulina

1H6A9993.JPG
bottom of page