Luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita Suomesta

M HandMade valmistaa luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita puhtaista raaka-aineista Suomessa. Iho on meidän suurin elin ja se imee kaiken mitä voitelet itseesi. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että käytät puhtaita ja luonnollisia tuotteita. Tarjoamme myös rentoutushoitoja kuten vyöhyketerapia, reikihoitoa, ja intialainen päänhieronta.

 
Arnica cream

"Luonnon oma Voltareeni" on Arnica Cream, minkä voit käyttää päivittäin.

Arnica Cream

Alumiiniton, luonnollinen deodorantti sinulle joka olet aktiivinen.

Shea Deo

Body Butter

Voi auttaa  sinua jolla on esim. atooppinen iho, kuiva iho, psoriasis, yms.

Body Butter

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

 

ASIAKASPALAUTTEET

"Puuhaillessani lauantaina puu-tarhassa, mäkäräiset iskivät ja purivat verille. Eilen kutina ja paukamia, toinen käsivarsi oli puremia täynnä. Lisäsin Arnica Cream- voidetta yöksi ja noin vain oli paukamat ja kutina poissa seuraavana aamuna."

"Lip Balm on superhyvä! Minulla oli aina ennen yskänrokkoja. Mutta sen jälkeen kun aloin käyttää Lip Balm:ia olen päässyt niistä eroon. Minulla oli myös herpes ja ihottumaa suun ympärillä, mutta jo parin päivän käytön jälkeen iho oli parempi. Ei kutinaa ja huulet olivat hienot ja pehmeät. Suosittelen!"

"Ostin voiteen joululahjaksi äidilleni hänen vaikeasti hoidettavaan ihottu-maansa. Hän on kokeillut monia erilaisia voiteita ilman mainittavia tuloksia. Mutta tämä voide (Body Butter) tuotti heti tulosta!"

 
 

RENTOUTUSHOITOJA

Hemmottele itseäsi arjen luksuksella. Varauksia otetaan vastaan yhteydenotto-lomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa!

  • Reikihoitoa

  • Vyöhyketerapia

  • Intialainen päähieronta

UUTTA BLOGISSA

Please reload

 

OTA YHTEYTTÄ

Oletko kiinnostunut tai mietitkö jotain?
Älä epäröi ottamaan yhteyttä.

050 537 1107

 

Adress - Osoite

Björsåkersvägen 2 A1
68630 Jakobstad
Finland

Ta kontakt - Ota yhteyttä

050 537 1107

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

©2019 BY M HANDMADE.